Nικόλας Βαμβουκλής ΦΩΤΟ: Μ WINGREN

Θα σου δώσω λογαριασμό: O Νικόλας Βαμβουκλής προτείνει Instagram accounts

@balletrusse

@balletrusse

Η Ρωσίδα μπαλαρίνα Maria Kochetkova δημοσιεύει καθημερινά στιγμές από τις πρόβες και τις παραστάσεις της, ενώ μοιράζεται συμβουλές για μια άψογη τεχνική και ένα υγιές σώμα. Η πρώην πρίμα των San Francisco Ballet και American Ballet Theatre φέρνει με αμεσότητα το κλασσικό χορό στο ευρύ κοινό και ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα της αλλά και τις ανατρεπτικές της στυλιστικές επιλογές.

@benassijacopo

@benassijacopo

O Jacopo Benassi είναι αυτοδίδακτος Ιταλός καλλιτέχνης με επιρροές από την underground σκηνή και τον πειραματισμό της δεκαετίας του ’90. Ο λογαριασμός λειτουργεί ως προσωπικό σημειωματάριο, με τις δυναμικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του να σχολιάζουν καυστικά την επικαιρότητα και να εξετάζουν ζητήματα εμφάνισης, διαφορετικότητας, υπέρβασης και ευθραυστότητας.

@newyorkerphoto

@newyorkerphoto

To επίσημο feed του τμήματος φωτογραφίας του The New Yorker αποτελεί συνεχή πηγή ενημέρωσης αλλά και έμπνευσης. Ένα από τα πιο δημοφιλή αμερικανικά περιοδικά με διεθνή απήχηση (ιδρύθηκε το 1925), καλύπτει μια πραγματικά ευρεία θεματολογία. Αγαπώ ιδιαιτέρως τα θέματα του photo booth που αναδεικνύουν το λαϊκό πολιτισμό και τη σύγχρονη μυθοπλασία.

@eros_matigrey

@eros_matigrey

Ανακάλυψα τυχαία την Katerína Papanikolopoulos στο Instagram αφού μοιραζόμαστε κοινά ερευνητικά ενδιαφέροντα, ενώ δημοσιεύουμε πολύ συχνά και σχεδόν ταυτόχρονα παρόμοιες εικόνες, αναφορές και αρχειακό υλικό. Στα ταξίδια της μεταξύ Αμερικής, Ευρώπης και Ασίας, συγκεντρώνει βίντεο και φωτογραφικά στοιχεία γύρω από την πνευματικότητα, την αρχαιολογία και τη λαογραφία.

@kennedymagazine

@kennedymagazine

Ένα περιoδικό «αξιοπερίεργων» θεμάτων με διεθνές προφίλ αλλά ελληνική ψυχή. Ο Χρήστος Κοντός είναι φωτογράφος και εκδότης του Kennedy Magazine που καταγράφει με μοναδική απλότητα και οικειότητα ιστορίες από όλο τον κόσμο γύρω από τη φωτογραφία, τη λογοτεχνία και τη μουσική (είναι επίσης μανιακός συλλέκτης δίσκων που ενίοτε παίζει). Στο Kennedy είναι πάντα καλοκαίρι!

@neontalk

@neontalk

Ο φαντασμαγορικός λογαριασμός που διαχειρίζεται ο Hilding Bengtsson συνδέει όλους τους λάτρεις της ρετρό αισθητικής των δεκαετιών 80-90s, όπως και όλους όσοι αγαπούν το Vaporwave και το Synthwave. Η πολύχρωμη αυτή εγκυκλοπαίδεια επεκτείνεται και στο ηλεκτρονικό κατάστημα neontalk.com όπου μπορεί κανείς να βρει συλλεκτικά αντικείμενα ανερχόμενων και καταξιωμένων δημιουργών.

TAGS
Εργαστήριο Συντήρησης & Αποκατάστασης