Τα Νέα της Τέχνης: Black Friday με 50% off στην combo συνδρομή

Ξεκλείδωσε έναν κόσμο γεμάτο τέχνη στην απίστευτη τιμή των 25 ευρώ. Αν όχι τώρα, πότε;

Γίνε συνδρομητής στα Νέα της Τέχνης για να έρχεται το έντυπο στην πόρτα σου, για να έχεις πλήρη πρόσβαση στα άρθρα της διαδικτυακής έκδοσης αλλά και σε  αποκλειστικά προνόμια όπως προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, ξεναγήσεις κ.λπ..

Μόνο για λίγο, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου, η τιμή της combo συνδρομής (5 τεύχη + 1 δώρο, πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα + flipbook τεύχη, και bonus προσκλήσεις σε δράσεις) κατεβαίνει, όσο δεν γίνεται, στα 25 ευρώ (από 50 ευρώ). Στείλε τα στοιχεία σου στο info@theartnewspaper.gr  και…

Μπες σε έναν κόσμο όπου η  εγχώρια εικαστική σκηνή προσεγγίζεται  μέσα από τη γνώση της διεθνούς πραγματικότητας.

Ανακάλυψε, τόσο στο έντυπο όσο και στην ιστοσελίδα, ποια  ζητήματα απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα της τέχνης.

Μάθε όλα τα νέα για τις εικαστικές και εφαρμοσμένες τέχνες, την αρχιτεκτονική, την αρχαιολογία και γενικότερα τον πολιτισμό.

Διάβασε κριτικές εκθέσεων, απόψεις από σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού, καθώς και συνεντεύξεις με κορυφαίους διεθνείς δημιουργούς και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Τα Νέα της Τέχνης, διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα με γνώση, άποψη και κριτική ματιά, είναι η πλέον αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα για την τέχνη: ένα απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης όχι μόνο για συλλέκτες και επαγγελματίες αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να μάθει περισσότερα για τον συναρπαστικό κόσμο της τέχνης,. Παράλληλα είναι και μία ζωντανή πλατφόρμα για ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα σε καλλιτέχνες, ειδικούς και κοινό.

Γίνε τώρα κομμάτι αυτού του κόσμου στην πιο συμφέρουσα τιμή!

TAGS
Εργαστήριο Συντήρησης & Αποκατάστασης