Photo: Νίκος Βαρδακαστάνης

Θα σου δώσω λογαριασμό: Ο Γιώργος Ελευθεριάδης προτείνει τα αγαπημένα του Instagram accounts

@crosbystudios

Των Harry Nuriev και Tyler Billinger οι οποίοι έχουν δημιουργήσει δυο εξαιρετικά  multy- factional creative studios  με έδρα  τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν συνεργαστεί με διεθνής εταιρίες  όπως οι Area Studio, Balenciaga, Jeremy Scott, Moschino κ.ά ενώ στο πελατολόγιο τους συγκαταλέγονται stars και πολλοί δημιουργοί από το χώρο της μόδας.

@melina.mosland

Έλληνο-νορβηγίδα  καλλιτέχνις με έδρα την Αθήνα. Δημιουργός με εξαιρετική και πολύ προσωπική δουλειά – ήμουν ενθουσιασμένος όταν ήρθα σε επαφή με τις δημιουργίες της. Μια καλλιτέχνις που αξίζει να παρακολουθείς τα βήματα της.

@h_lang_

Τι θα μπορούσες να πεις για αυτό τον πρώην σχεδιαστή μόδας που άφησε εποχή και επηρέασε την σύγχρονη μόδα όσο λίγοι; Τώρα συνεχίζει ως artist που με την εξαιρετική αισθητική του ματιά δημιουργεί απίστευτα installations που μαγνητίζουν. Είναι Αυστριακός και τα τελευταία χρόνια ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

@eliaskafouros

Καλλιτέχνης με έδρα την Αθήνα. Τον Ηλία Καφούρο τον γνωρίζω καλά εδώ και πολλά χρόνια  και τον θεωρώ ένα εξαιρετικό δείγμα δημιουργικότητας αλλα και προσωπικότητας. Eίχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του από το ξεκίνημα του. Η φαντασία του είναι απεριόριστη και οι κόσμοι /mantras που δημιουργεί σε κάνουν να χάνεσαι μέσα τους και να ανακαλύπτεις συνεχώς. Aποτέλεσμα όλων αυτών η συνεργασία του τα τελευταία χρόνια με την Hermes Paris.

@graamaarg

Multidisciplinary studio του Κώστα Γκαραμέτση με βάση την Αθήνα. Δημιουργικό γραφείο  που προσφέρει υπηρεσίες αλλά και εκπαίδευση. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν η αισθητική ποιότητα μέσα από την digital προσέγγιση. Είναι ο δημιουργός του νέου μου Web/e-shop αλλα και digital prints που έχουμε φτιάξει για τις συλλογές μου.

Eπιμέλεια στήλης: Ιωάννα Γκομούζα 

TAGS
Εργαστήριο Συντήρησης & Αποκατάστασης