H Almine Rech ανοίγει καινούρια pop-up gallery στο Αspen

Διαθέτοντας ισχυρούς συλλέκτες και ένα δυναμικό μουσείο, το Aspen του Κολοράντο γίνεται πόλος έλξης για πολλές γκαλερί και φιλότεχνους.

H Almine Rech είναι από τις πλέον ισχυρές κυρίες στο χώρο της τέχνης. Κόρη του σχεδιαστή Georges Rech, σύζυγος του Bernard Ruiz-Picasso, εγγονού του γνωστού ζωγράφου είναι από μόνη της μια δύναμη στο χώρο της τέχνης με γκαλερί στο Παρίσι, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, τη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη. Την Παρασκευή 4 Ιουνίου ανοίγει μια καινούρια εντυπωσιακή γκαλερί για τους καλοκαιρινούς μήνες διπλα στο Aspen Museum of Modern Art

Το Aspen στην πολιτεία του Κολοράντο είναι παραθεριστικό θέρετρο πολλών σημαντικών Αμερικανών συλλεκτών ενώ παράλληλα το μουσείο έχει ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα εκθέσεων και δράσεων. Η Rech ακολουθεί μια τάση που έγινε αισθητ’η κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τους συλλέκτες να απομακρύνονται από τα μεγάλα κέντρα όπως το Λονδίνο και η Νεα Υορκη στα εξοχικά τους. Ετσι πολλές μεγάλες γκαλερί όπως η Pace και πολλοί άλλοι άνοιξαν παραρτημα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα Hamptons, η ναυαρχίδα του μινιμαλισμού Paula Cooper άνοιξε παράρτημα στο Palm Beach και τωρα η ακουλουθεί τo παράδειγμα των Levy-Gorvy και Lehman Maupin ανοίγοντας στο Aspen. H πρώτη έκθεση είναι μια νέα σειρά έργων του πολύ νέου και ιδιαίτερα αγαπητού στην αγορά Nathaniel Mary Quinn.

 

TAGS
Εργαστήριο Συντήρησης & Αποκατάστασης