@ THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY

THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY: αναζητούνται δωρητές για υποτροφίες φοιτητών

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY, arts & Culture Research Lab Observatorium ―ένας αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα που ιδρύθηκε το 2019 και στηρίζεται αποκλειστικά από ιδιώτες, φίλους και δωρητές― αναζητεί δωρητές προκειμένου να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό που σχεδιάζεται να δοθεί με τη μορφή υποτροφίας σε νέους σπουδαστές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες εν μέσω της πρωτοφανούς πανδημίας του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στο ανοικτό κάλεσμα προς πάντα ενδιαφερόμενο, απευθύνεται σε φοιτητές πλήρους ωραρίου που θα παρακολουθήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 το δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο έτος σπουδών τους (αφού πρώτα υποβάλουν βεβαίωση εγγραφής) σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στους ακόλουθους τομείς: α. Εικαστικές Τέχνες, β. Θεατρικές Σπουδές, γ. Χορός, δ. Μουσική, ε. Κινηματογράφος, και στ. Δημιουργική Γραφή.

Το THE ΤΕΛΟΣ SOCIETY, arts & Culture Research Lab Observatorium, μέσω της φιλοσοφίας, της επιστήμης, της τεχνολογίας, της οικολογίας και της πνευματικότητας, επικεντρώνεται στη διεπιστημονική παραγωγή γνώσης και η ερμηνεία αυτής στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το TTS υποστηρίζει μια βιώσιμη πρακτική του «βλέπειν», μια ανθεκτική οικολογία της εικαστικής παραγωγής και των ίσων ευκαιριών.

Η προκήρυξη των υποτροφιών θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του TTS με την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης του απαιτούμενου ποσού για την κάλυψη των υποτροφιών.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

TAGS
Εργαστήριο Συντήρησης & Αποκατάστασης